Viitorul e pe telefon

Fie ca ne place sau nu, asta e adevarul. Viitorul este al tehnologiei si, implicit, al celor care imbratiseaza schimbarea.

Am o sumedenie de aplicatii pe smartphone, care mi-au facut viata mai usoara in ultimii ani: am o aplicatie care imi spune cum si cat sa ma spal pe dinti, una care imi tine evidenta facturilor emise sau scadente, o aplicatie care imi urmareste ciclul menstrual si o alta cu ajutorul careia imi comand de mancare.

Apropos de mancare, Uber Eats a implinit recent un an de cand livreaza bunatati in Bucuresti si am avut onoarea de a modera conferinta de presa. Ma simt norocoasa de fiecare data cand meseria mea ma aduce fata in fata cu oameni de calitate, de la care pot invata lucruri.

foto panel

Daca la inceput, in aplicatie erau putin peste 100 de restaurante, acum, dupa un an, gasim peste 700 de restaurante, mai mari sau mai mici, inclusiv business-uri de familie care au fost salvate de la faliment o data cu aparitia Uber Eats in Romania.

Uber Eats ne oferă o mobilitatea mai mare și ne ajută să ne creștem cifra de afaceri. În curând, vrem să deschidem un concept nou de bucătărie, cloud kitchen, care va presupune un punct de lucru doar cu livrări” a declarat Radu Tănase, cofondator calif & condimental.

Ma bucur sa vad ca si in tara noastra, oamenii devin mai prietenosi cu schimbarile pe care le aduce tehnologia. Ma bucur sa vad un serviciu de trotinete electrice, unul de food delivery, ma bucur pentru oamenii care si-au gasit o noua meserie cu ocazia asta si pentru noi, cei blocati in birouri, ca putem manca din locurile preferate, fara sa ne mai deplasam.

În ultimul an, Uber Eats a adus o contribuție economică importantă pentru sute de restaurante și curieri din București. Scopul nostru este să ajutăm restaurantele să își atingă potențialul maxim. Bineînțeles, succesul lor se datorează leadershipului lor, calității excepționale a mâncării sau  a modului în care își administrează bucătăria. Noi suntem doar o parte a poveștii lor, iar angajamentul nostru este să continuăm să folosim tehnologia pentru a-i ajuta să crească și să ajungă la și mai mulți clienți” a spus Krzysiek Radoszewski, General Manager, Uber Eats, CEE.

Krzysiek Radoszewski i Nicolai Tand

 Uber Eats permite oamenilor să descopere restaurante locale și să comande o masă livrată rapid și în siguranță doar prin apasarea unui buton. Lansată cu 3 ani și jumătate în urmă, aplicația este prezentă în peste 500 de orașe la nivel global. In Bucuresti, durata medie de livrare a unei comenzi este de 36 de minute, iar cea mai scurtă livrare a durat doar 5,4 minute.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s