#Miniprix AroundTheWorld ep.2

De ce Madrid?

Pentru ca am gasit, din nou, bilete la un super pret: 70 eur dus-intors cu 2 bagaje incluse. Pun accentul pe cele doua bagaje tocmai pentru ca recent, multe dintre companiile de low-cost si-au reactualizat politica de transport, devenind uneori mai scump sa calatoresti cu o companie low cost decat cu una de linie, tocmai din pricina bagajelor.

Eu am reusit sa prind pretul asta pe final de luna ianuarie, cand e cel mai bun moment pentru a-ti cumpara bilete la preturi derizorii. Am verificat de curiozitate cat costa acelasi bilet luat in martie, pentru aprilie: 250 eur. Deci,da. am facut o super afacere.

Parteneri de drum au fost, ca de obicei, prietenii de la Miniprix, care m-au lasat sa imi fac de cap in magazinul lor din Otopeni, pentru a-mi gasi tinutele potrivite unui citybreak in capitala Spaniei. Cam asa s-a vazut aventura mea pe instastories:

Screenshot_20190403_125438

Screenshot_20190403_125425

Programul meu nebun a facut sa am timp sa merg la Miniprix Otopeni doar cu TREI ORE inainte de ora la care trebuia sa fiu in aeroport. M-am gandit la un moment dat ca n-am nicio sansa sa construiesc 3 outfit-uri diferite si in acelasi timp speciale, in doar 60 de minute, insa mi-a trecut repede.

Screenshot_20190403_125414

La Miniprix, joi ai marfuri noi, deci se presupunea ca vineri dimineata toate noutatile ar trebui sa fie aliniate, asteptandu-ma. Ceea ce s-a si intamplat. 🙂

Am construit 3 tinute pe care le vei vedea in toata splendoarea lor in urmatorul articol #MiniprixAroundTheWorld, direct de la Madrid. Deocamdata, cateva detalii pe care ai putut sa le vezi si pe instastories :

 

Nu uita ca de fiecare data fac giveaway-uri cu piesele pe care le vanez la Miniprix, prin urmare fii cu ochii pe instagram ca sa afli cand se intampla asta. Follow @miniprix si  @andreearemetan.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s