A reinceput sezonul motociclistilor!

Saptamana asta am plans de-am bubuit. In 3 zile consecutive am vazut 3 accidente, toate extrem de grave. Accidente care pe langa faptul ca nenorocesc oamenii implicati in ele, ne afecteaza si noua, grav, calitatea vietii, dar hai sa zicem ca asta conteaza mai putin atunci cand vorbim despre vieti omenesti.

Luni, centura capitalei a fost paralizata din cauza a doua tiruri care s-au ciocnit frontal. Peisajul a fost dezolant. Nu stiu ce s-a intamplat cu soferii, insa vreau sa spun ca atunci am realizat cat de periculoasa e, de fapt, soseaua de centura. Esti ca intr-o capcana in care daca ai intrat, nu mai ai cum sa iesi, pentru ca nu ai pe unde.

Marti, pe soseaua pipera un motociclist a fost acrosat de un conducator auto care a facut o manevra de intoarcere in loc nepermis. Am aflat de la colegii omului despre lupta lui din acest moment, insa n-am sa-i fac povestea publica. Ii doresc doar sa se faca bine cat mai repede.

Miercuri pe bd. ion ionescu de la brad am vazut un alt accident cu un motociclist implicat. O motocicleta facuta praf si multa politie in jur.

Pentru mine a fost o saptamana dramatica. Sa vad oameni intinsi pe carosabil si automobile distruse, e ceva inimaginabil. Nu are cum sa nu te socheze o astfel de imagine.

Unde vreau sa ajung? La urmatorul mesaj!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s