STUDY IN ARTS – singurul târg educațional specializat din România

A doua editie a târgului STUDY IN ARTS, pune accent atât pe oferta educațională din domenii ca modă și design, cât și luxury, marketing sau business, reunind unele dintre cele mai renumite licee și universități din lume.

Pe 24 noiembrie, STUDY IN ARTS aduce față în față profesioniștii și reprezentanții celor mai importante școli din lumea vibrantă a artei și a business-ului, cu elevii, studenții și persoanele pasionate de aceste domenii, facilitându-le tinerilor interacțiunea cu experți renumiți la nivel internațional. 

Târgul educațional va avea loc pe data de 24 noiembrie la ARCUB, în intervalul orar 10.00-18.00, accesul facandu-se pe baza de bilet (10 lei).

Anul acesta oferta este extrem de bogată: facultăți de business, marketing, arhitectură și design interior, fashion, styling, fotografie, beauty, comunicare audio-video, business de produs, digital media, artă culinară, branding, mastere în domeniu sau cursuri scurte de câteva săptămâni. Noutatea acestei ediții este extinerea și în zona artelor și împletirea lor cu zona de business, tot mai necesară indiferent de domeniu.

La eveniment vor participa reprezentanți ai universităților: International University of Monaco, Business & Hotel Management School Switzerland, Istituto Europeo di Design Milano, Royal Academy of Arts Hague, Business School Lausanne, Istituto Marangoni, Canadian International Student Services – Toronto, Falmouth University, University of Suffolk , IUBH – University of Applied Sciences, Vatel – Bordeaux, De Montfort University, Globe Business College Munich, UNARTE Bucureşti şi UAD Cluj și ai liceelor: Le Rosey – Geneva, Chelsea Independent College – Londra, Kensington Park School – Londra.

Târgul este esențial pentru liceenii, studenții și profesioniștii care vor să se specializeze și să lucreze în aceste domenii, dar nu ştiu de unde să îşi ia informaţiile cu privire la studiile pe care le pot urma. Aici ei vor afla care este oferta celor mai prestigioase instituții din lume, dar vor avea parte și de workshop-uri unde vor învăța cum să se prezinte la interviu, cum să își alcătuiască un portfoliu și, cel mai important, ce domeniu din această industrie li se potriveşte.

Mai multe detalii pe www.studyinarts.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s