Care e cel mai cool loc in care poti sa-ti bei cafeaua?

Noul Starbucks din Milano, cu siguranta!

Starbucks Milan

Dupa 25.000 de magazine deschise in 78 de tari, Starbucks aterizeaza la Milano si deschide o cafenea intr-un loc incredibil: vechea posta a orasului, aflata in Piata Cordusio, la doi pasi de faimoasa catedrala gotica… il Duomo di Milano.

Considerat “a treia mănăstire a lui Starbucks”, după Seattle și Shanghai, noul Starbucks din Milano are 2300 mp si promite sa ofere o experienta diferita fata de orice Starbucks din lume: nu va mai avea Frappuccinos sau alte băuturi amestecate in meniu, dar va avea in schimb un prăjitor mare de cafea, amplasat chiar in mijlocul cafenelei.

Vei gasi aici ediții limitate de cafea Arabica din 30 de țări, cafea care va fi pentru prima dată prăjită în Europa, la pachet cu produse proaspete de patiserie care poartă semnătura lui Rocco Princi, unul dintre cei mai cunoscuți patiseri locali

Mai mult decat atat, seara se vor putea servi băuturi alcoolice la aperitivul traditional și chiar pizza și produse de patiserie făcute într-un cuptor de cărămidă.

“Lansarea Starbucks Reserve Roastery aici nu este întâmplătoare, e felul nostru a de include povestea espresso-ului în povestea Starbucks” – Howard Schultz, Președintele emerit al Starbucks.

Doar pe mine ma mananca palmele sa caut un bilet de avion Bucuresti – Milano?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s