Cum faci un Quiche cat dureaza reclamele la ProTv

Cel mai mare iubitor de quiche-uri e aici. Da, eu sunt! Stiu unde se manaca cele mai bune din Bucuresti, insa stiu si cat de repede se pot face acasa! Avantajul cand il prepari tu este ca poti experimenta milioane de combinatii si poti sa mananci pana cazi sub masa. 🙂

Eu fac quiche cu orice gasesc prin frigider, pe modelul pizza. Spre deosebire de aluatul de paine, pe care il fac intotdeauna in casa, la quiche se schimba povestea, alegand sa-l cumpar intotdeauna. Il iau pe cel mai mic, necongelat, care-mi ajunge fix cat pentru o mica tava de tarta. La quiche-ul de ieri am mers pe combinatia zucchini + anchois, pentru ca aveam ingredientele astea uitate de ceva timp in frigider.
Let’s start!

Intotdeauna peste aluat pun cascaval ras.


 Continuam cu zucchini-ul taiat feliute…


Insistam pana devine opera de arta…


Trecem la anchois…

Batem bine 3 oua in care adaugam piper si le punem peste toata povestea. Sare nu punem deloc, pentru ca anchois-ul e sarat ca naiba. Dam 15 min la cuptor si calare pe el dupa! La mine atat a mai ramas pentru poza. 🙂 

Quiche-ul merge mancat dimineata, la pranz si seara sau la munca, pe ascuns. Respecta quiche-ul, nu-l imparti! 🙂 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s