…cum ajungi in Sevilia cu 90 de lei.

Drumul meu catre Sevilia a trecut prin Varsovia, pentru ca de acolo am gasit acest fenomenal pret de 90 de lei. Cum mi-a trecut prin minte sa caut un zbor din Varsovia catre Sevilia, nu ma intrebati pentru ca nici eu nu stiu.

IMG_0476

Am trait intens pret de 48 de ore. Am lasat Bucurestiul inzapezit luni dimineata, am ajuns 2 ore mai tarziu la o vreme puutin mai ok, cu “doar” minus 4 grade in Varsovia si a doua zi eram deja la caldurica in Sevilia, la nu mai putin de  17 grade.

IMG_0571 (2).JPG

IMG_0493

Pentru ca in Romania nu gaseam niciun zbor catre Sevilia sub 1500 lei, am fost nevoita sa caut o varianta “ocolitoare”. In cazul meu, escala de 24 de ore in Varsovia a picat la fix!

IMG_0410

Despre acest minunat oras si air bnb-ul pe care l-am inchiriat, intr-o alta postare. Acum as vrea doar sa va provoc sa cautati curse din Varsovia catre Spania ( Sevilia, Barcelona, Madrid) ca sa vedeti cat de mici pot fi preturile. Nu inteleg de unde scot operatorii aceste tarife, dar ma bucur de ele din suflet.

Am facut un mic research pentru luna iulie si am aflat urmatoarele: din Romania nu poti ajunge in Malaga fara 1000 de lei, la vara. Din Varsovia, in schimb, poti ajunge la jumatate de pret. Trebuie doar sa cauti si sa combini zboruri.

Daca va intrebati cat costa un zbor Bucuresti – Varsovia, va dau vesti bune. Il puteti gasi chiar si cu 90 de lei, unde mai pui ca orarul de zbor iti permite sa vezi o tara noua si un oras rapitor.

Sper ca articolul meu te-a ajutat si te-a impulsionat sa te apuci de vanat bilete si sa vezi lumea mai mult.

 

Vacante frumoase,

 

Love,

Reme

 

 

 

One Comment Add yours

  1. Anna says:

    Love You

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s